Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایتنا - یک استارتاپ چینی ناگهان ظاهر شد و قابلیت استفاده از یک سیستم عامل لینوکس را عرضه کرد که تا حدود زیادی تجربه کاربری استفاده از iPadOS را به ارمغان می‌آورد. در چند سال گذشته علاقه چشمگیری به اسمارتفونهای سازگار با منبع‌باز ابراز شده بود که مجهز به سیستمهای عامل لینوکس «واقعی» شده باشند. در ژانویه گذشته، یک استارتاپ چینی ناگهان ظاهر شد و قابلیت استفاده از یک سیستم عامل لینوکس را عرضه کرد که تا حدود زیادی تجربه کاربری استفاده از iPadOS را به ارمغان می‌آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
به گزارش ایتنا و به نقل از اسلش‌گیر، همین شرکت اکنون یک محصول واقعا شبیه آیپد به نام JingPad A1 عرضه کرده است که مدعیست نخستین تبلت لینوکسی سطح مصرف‌کننده در جهان است. این شاید ادعای جسورانه‌ای باشد ولی در واقع بستگی به این دارد که شما چه تعریفی از «لینوکس» و «تبلت» داشته باشید. خود اندروید از کرنل لینوکس استفاده می‌کند و اوبونتو تاچ، که حداقل یک تبلت تجاری داشته است، مانند ترکیبی از ورژن ویژه اندروید و کانونیکال از اوبونتو لینوکس است. با این حال، سال‌ها پیش از اینها، نوکیا N800  و N810  را به عنوان «تبلت‌های اینترنتی» که از یک پشته لینوکس دسکتاپ عمدتا نرمال استفاده می‌کنند عرضه کرد، اگرچه آنها، حداقل از نظر سایز، بیشتر شبیه کامپیوترهای جیبی بودند.

 
اگر جینگ‌پد A1 وارد بازار شود می‌تواند به تعبیری چنین ادعایی داشته باشد چرا که به JingOS به صورت از پیش نصب شده مجهز است. مشخص شده است که این سیستم عامل بسیار به لینوکس بر روی دسکتاپ به صورتی که در حال حاضر می‌توانید دریافت کنید نزدیک است، فقط با این تفاوت که یک تجربه کاربری جدید بر روی آن ایجاد شده که برای رسیدن به ظاهر و حسی مانند iPadOS بسیار سازگار با تاچ طراحی شده است. با این حال، حتی این هم مبتنی بر نرم‌افزار لینوکس منبع باز است، به ویژه KDE Plasma، که یکی از دو محیط دسکتاپ پرطرفدار برای لینوکس است.
 
اطلاعات چندانی درباره سخت‌افزار این دستگاه در دسترس نیست، هرچند که وبسایت TuxPhones این اطلاعات را درباره آن یافته است: JingPad A1 از یک پردازنده Unisoc Tiger ARM هشت‌هسته‌ای با 6GB رم و حافظه 128GB استفاده می‌کند. یک نمایشگر 2K یازده اینچی، یک باتری 8,000 mAh، یک دوربین 16MP، یک دوربین سلفی 8MP برای آن در نظر گرفته شده است.
 
 

منبع: ايتنا

کلیدواژه: استارتاپ تبلت لینوکس عامل لینوکس سیستم عامل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۶۵۴۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

داشتن مردمانی آشنا به علوم جدید می‌تواند در دامنه وقف قرار گیرند

محمدرضا پور معین، عضو انجمن خادمان قرآن در حاشیه بازید از نمایشگاه «دستاوردهای وقف» در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، گفت: موجب خرسندی است که نگاه متفاوتی در حوزه وقف در جریان است و با توجه به فرمایش رهبر معظم انقلاب اسلامی در سال‌های اخیر در حوزه توجه به دانش بنیان‌ها، سازمان اوقاف و امور خیریه با اینکه شاید انتظار نمی‌رفت یک سازمان فقاهتی و فرهنگی و دینی اینقدر خوب در این امور شرکت کند، حقیقتاً خوب ورود کرده و جای تشکر دارد.

وی اظهار کرد: شاید قبلاً یک آبراه، یک پل یا درمانگاه را به حوزه وقف وارد می‌کردیم اما اکنون شایسته است که واقفان هم در حوزه دین و هم حوزه خدمات به مؤمنان در زمینه رفع نیازهای جدید اقدامات خیرخواهانه خود را انجام دهند.

پورمعین عنوان کرد: در زمینه ایجاد فضای بهداشتی و درمانی که در حوزه دهان و دندان با عنوان ایمپلنت می‌شناسیم، امروز در این نمایشگاه دیدم که کار شگرفی توسط وقف در این حوزه انجام شده که هم با علوم روز و هم با هزینه کمتر به دست مردم می‌رسد.

وی افزود: ساختن مسجد حتماً لازم است اما سلامت نمازگزار نیز واجب است. داشتن مردمانی سالم و با حال و روز خوب با آشنایی علوم جدید می‌تواند در دامنه وقف قرار گیرد. همچنین امروز مشاهده می‌شود که در حوزه وسایل نقلیه ابتکاراتی انجام شده که جای این اقدامات خالی بود و امید است بیشتر مورد توجه قرار گیرد.

عضو انجمن خادمان قرآن تصریح کرد: در حوزه فرزند آوری و امور اجتماعی و بانکی و زیر ساختهای ارتباطی هنوز جای کار وجود دارد. ما به عنوان تنها کشور شیعه جهان باید مثل یاقوت و الماس بدرخشیم چون هم ابتکارات خوب و هم جوانان هوشمند داریم و هم زمینه فعالیت در این کشور پهناور وجود دارد. باید از همه پتانسیل خود در راه پیشرفت ایران اسلامی استفاده کنیم.

کد خبر 6092198 فاطمه علی آبادی

دیگر خبرها

  • بهره برداری از اولین خانه خلاق و نوآور مهارت کشور در کردستان
  • با سریع‌ترین روش‌های کاهش وزن آشنا شوید
  • با خانواده توماج صالحی آشنا شوید+عکس‌وفیلم
  • سیستم‌های صوتی XTRIM VX | تجربه حضور در یک کنسرت اختصاصی
  • آیپد پرو جدید ۲۰۲۴ اپل را ببینید
  • داشتن مردمانی آشنا به علوم جدید می‌تواند در دامنه وقف قرار گیرند
  • برگزاری اولین حراج اوراق مالی اسلامی دولتی در سال ۱۴۰۳
  • جزییات برگزاری اولین حراج اوراق مالی اسلامی دولتی در سال ۱۴۰۳
  • اولین نشست مجازی مدیر عامل در سال ۱۴۰۳ با کارکنان صندوق
  • با این کلاهبرداری‌های اینترنتی آشنا شوید