Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ايتنا»
2024-04-30@20:48:19 GMT

نشانه‌های سقوط ویندوز با پیشرفت لینوکس و مک

تاریخ انتشار: ۱۹ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۰۰۰۷۷۹

نشانه‌های سقوط ویندوز با پیشرفت لینوکس و مک

ایتنا – آمار و ارقام تهیه شده نشان از آن دارند که سیستم‌های عامل مک و لینوکس با پیشرفتی چشمگیر روبرو بوده‌اند درحالی‌که تعداد کاربران ویندوز کاهش پیدا کرده است. مطابق یک بررسی و تحقیق، آمار و ارقام تهیه شده نشان از آن دارند که سیستم‌های عامل مک و لینوکس با پیشرفتی شایان توجه روبرو بوده‌اند، درحالی‌‌که تعداد کاربران ویندوز کاهش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گزارش ایتنا از رایورز به نقل از وب‌سایت خبری تحلیلی theinquirer، جنگ سیستم‌های عامل دسکتاپ در جهان به مرحله جدیدی وارد شده است و آمار نشان از تغییر آرام قدرت دارند.
آمار به‌ دست‌ آمده خبر از این دارند که لینوکس و اپل به تدریج شرایط بسیار مناسبی را سپری می‌کنند و توانسته‌اند تا در طول ماه سپتامبر رشدی چشمگیر را تجربه نمایند.

نتایج به‌دست‌ آمده نشان از آن دارند که سیستم‌عامل اپل توانسته است تا در طول این ماه به مالکیت 7.05 درصدی بر بازار دست پیدا کند که البته این موضوع به معنای رشد 11.1 درصدی این سیستم‌عامل در مالکیت بازار بوده است.

از سوی دیگر نیز سیستم‌عامل لینوکس توانسته است تا با پیشرفت 1.46 درصدی در مالکیت خود بر بازار به مجموع مالکیت 4.83 درصدی برسد که یکی از بهترین آمار به‌ دست‌ آمده در تاریخ حضور لینوکس به‌ حساب می‌آید.

به نظر کارشناسان، افزایش مالکیت این سیستم‌های عامل بدین معنی است که سیستم‌عامل مایکروسافت یعنی ویندوز، بخشی از مالکیت خود بر بازار را از دست داده و دیگر سهم و تسلط بلامنازع را ندارد.

همچنین با توجه به رونمایی گوگل از دستگاه ویژه خود یعنی پیکسل‌بوک نیز به نظر می‌رسد به‌زودی شاهد افزایش محبوبیت سیستم‌عامل این شرکت یعنی کروم باشیم و به همین دلیل نیز مایکروسافت باید به صورت جدی‌تر برای بهبود شرایط خود اقدام کند.

به نظر کارشناسان، عدم توجه غول نرم‌افزاری جهان به این آمار و ارقام، ممکن است پس از سال‌ها شرایطی را برای این شرکت فراهم کند که برگ برنده اصلی خود یعنی حکومت بر دنیای کامپیوترهای دسکتاپ را واگذار نماید و به همین جهت باید آن را یک هشدار واقعی تلقی کند.

منبع: ايتنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۰۰۷۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در حوزه مالکیت فکری بسیار عقب هستیم

به گزارش خبرنگار مهر، به مناسبت روز جهانی مالکیت فکری رویدادی با مشارکت معاونت علمی، جهاد دانشگاهی، صندوق نواوری و شکوفایی، کانون مدیریت مالکیت فکری و قوه قضائیه برگزار شد.

در این رویداد روح الله دهقانی فیروزآبادی معاون علمی فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور ضمن تاکید بر اینکه مالکیت فکری باید به صورت جدی در کشور مورد توجه قرار گیرد، گفت: معتقدیم اگر قرار باشد ساختمان و بنای اقتصاد دانش بنیان در کشور بنا شود نیاز به بن سازه‌ای دارد که این بن‌سازه فقط مالکیت فکری است.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور مزیت نسبی اقتصاد دانش بنیان را ارزشی دانست که توسط علم و فناوری در مقابل دارایی‌های فکری ایجاد می‌کند و گفت: ما سال‌ها در حوزه اقتصاد دانش بنیان و توسعه شرکت‌های دانش بنیان کار کرده‌ایم ولی مشاهدات نشان می دهد حدود ۹۸ درصد ارزش بازار ۱۰۰ شرکت بزرگ دنیا مربوط به دارایی‌های نامشهود است.

دهقانی ضمن بیان این مطلب که ان چیزی که برای شرکت‌ها ایجاد ارزش می‌کند، نیروهای‌ انسانی، فناوری‌ها، اعتبار و برند است، خاطرنشان کرد: در حوزه مالکیت فکری بسیار عقب هستیم و باید با سرعت بسیار زیادی در حوزه مالکیت فکری، ارزیابی و اعتبار بخشی کاری کنیم.

معاون علمی رئیس جمهور همچنین از توافق با مدیر وایپو (سازمان جهانی مالکیت فکری) برای برگزاری دوره‌هایی در حوزه مالکیت فکری برای اعتباربخشی به مجموعه های کارگذاری در ایران خبر داد و گفت : امیدواریم به زودی چندین تجربه موفق را در حوزه دارایی های نامشهود شرکت های دانش بنیان داشته باشیم.

وی با بیان این مطلب که ۹۰ درصد دارایی‌های شرکت‌های دانش بنیان دارایی‌های نامشهود است، گفت: امیدوارم با توجه به عزم جدی که در مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی معاونت علمی فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری وجود دارد به زودی شاهد یک نظام کارا برای ارزیابی و اعتبار بخشی در کشور باشیم.

کد خبر 6090812 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • تحقق ۱۳۱ درصدی صدور سند مالکیت شهری و روستایی در گیلان
  • نیروی جوان جامعه عامل پیشرفت های آتی خواهند بود/ شرایط وام فرزندآوری تسهیل شود
  • نشانه‌ها و علائم بیماری کبد
  • التهاب عامل کلیدی در پیشرفت آرتروز زانو
  • آمار تصادفات عید امسال به نظر من اصلاً رسمیت ندارد/ ده برابر کشورهای پیشرفته در تصادف کشته می‌دهیم
  • خلاقیت در طراحی کیک تولد با ویندوز 11 (فیلم)
  • چین خطاب به آمریکا: تلافی می‌کنیم
  • اسناد مالکیت ۸۷۴ هکتار زمین طرح نهضت ملی مسکن استان بوشهر صادر شد
  • مالکیت فکری ستون اصلی «اقتصاد دانش بنیان»
  • در حوزه مالکیت فکری بسیار عقب هستیم