Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-04-30@09:53:27 GMT

ویکی‌لیکس: CIA سیستم عامل مک و لینوکس را هک می کند

تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۲۵۱۲۳۱

کلیک؛ به گفته ویکی‌لیکس، این اسناد بخشی از اسناد مربوط به بدافزارها، ویروس‌ها، تروجان ها و بدافزارهای سیستم‌های کنترل از راه دور است که در دولت قبلی امریکا و به طور غیر قانونی، در بین هکرها منتشر شده است. اسنادی که این سه ابزار هک را لو داده‌اند به آشیل، آیریس و سی‌پی معروف هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با ابزار آشیل، مأموران CIA می‌توانند با بدافزاری به ایمیج OS X و با یک بار اجرا، حمله کنند.

ابزار سی‌پی مانند روت کیت OS X در نسخه‌های ۱۰٫۶ و ۱۰٫۷ عمل می‌کنند که مأموران CIA را قادر می‌سازد تا به سیستم‌هایی که در راه‌اندازی مجدد هستند، نفوذ کنند و از این طریق می‌توانند عملیات نظارتی خود را انجام دهند. ویکیلیکس نسخه دستی سی‌پی را هم سابقاً منتشر کرده بود که به شرح ابزارهای هک Mac و آیفون، پرداخته بود.

ابزار آیریس، یک ایمپلت خودکار است که با زبان برنامه‌نویسی C نوشته شده و سیستم‌عامل توزیع لینوکس را مانند Debian، Red Hat، Solaris، FreeBSD و CentOS هدف می‌گیرد. طبق این اسناد، ابزار آیریس مانند یک راه پنهانی در سیستم‌عامل توزیع لینوکس است که ایمپلنت‌های خاصی می‌سازد و برای برنامه‌های خاص نیز طراحی شده است.

بنابر گفته‌های ویکی‌لیکس این اسناد، نشان‌دهنده برنامه‌های هکری پنهانی امریکا، انواع بدافزارهای مختلف و تسلیحات سایبری این کشور است که تهدیدی برای تولیدات اروپا و امریکا به حساب می‌آید. ویکیلیکس ادعا کرده که امریکا از سال ۲۰۰۱ بودجه لازم برای آموزش هکر در سازمان امنیت ملی خود در اختیار گرفته است و تا پایان سال ۲۰۱۶ حدود ۵۰۰۰ هکر در این سازمان ثبت‌نام کرده‌اند که حدود ۱۰۰۰ مدل تروجان، ویروس و بدافزارهای تسلیحاتی ساخته‌اند.

ویکی‌لیکس مدعی است که توانایی‌های هک سازمان امنیت ملی امریکا باید هر چه زودتر به‌صورت عمومی منتشر شود و باید دید که آیا امریکا در استفاده قدرت خود در این زمینه، از حد خود تجاوز می‌کند یا خیر.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۵۱۲۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقابله اتحادیه اروپا با بحران مهاجران با ابزار اخراج

وزرای کشور اتحادیه اروپا طی نشست امروز و فردا در بلژیک قصد دارند به وسیله تسریع روند اخراج‌ها با بحران مهاجرت دراز مدت در این اتحادیه مقابله کنند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، روزنامه اتریشی کوریر در مطلبی به این موضوع اشاره کرد که اتحادیه اروپا با اخراج های سریع تر می خواهد به مقابله با بحران مهاجرت برود.

اکنون بحث ها درباره اجرای عملی پنج بسته قانونی است که همه چیز را از رویه‌های جدید پناهندگی در مرز گرفته تا تبادل اطلاعات در سراسر اتحادیه اروپا و حمایت از کشورهای در مرز خارجی اتحادیه اروپا تنظیم می‌کند. با این حال، هنوز راه زیادی تا اجرای عملی این بسته قانونی باقی مانده است و این مسئله در نشست وزرای کشور اتحادیه اروپا در شهر گنت بلژیک در آغاز هفته مشخص شد.

با این حال یلوا یوهانسون، کمیسر مسئول اتحادیه اروپا، بار دیگر خوشحالی خود را از این توافق به مطبوعات ابراز کرد و مدعی شد: "اکنون جهان خواهد دید که اروپا به درستی با مهاجرت برخورد می کند"

بر اساس تصمیمات اتخاذ شده برخلاف گذشته، پناهجویان در مرزهای خارجی اتحادیه اروپا در ابتدا باید به مدت سه هفته در مراکز پذیرش نگهداری شوند. در این مدت، ارزیابی می شود که درخواست پناهندگی چقدر امیدوار کننده است. اگر شانس کم باشد، این روش مستقیماً در مرز انجام می شود، بدون اینکه پناهجو وارد کشور شود. اولین آزمایش برای این روش ها در مرزهای خارجی اتحادیه اروپا در رومانی و بلغارستان انجام می شود.

وزرای کشور اتحادیه اروپا روز دوشنبه و سه شنبه در شهر گنت بلژیک برای اجرای سریع پیمان پناهندگی و مهاجرت اتحادیه اروپا دیدار خواهند کرد. خود این پیمان ابتدا باید به طور رسمی توسط کشورهای اتحادیه اروپا تأیید شود - انتظار می رود این مرحله در ماه مه انجام شود. گرهارد کارنر، وزیر کشور اتریش در یک بیانیه مطبوعاتی گفت: همه موافق هستند که اصلاح سیاست پناهندگی اتحادیه اروپا باید به سرعت اجرا شود.

ایلوا یوهانسون، کمیسر داخلی اتحادیه اروپا به نمایندگان مطبوعات در گنت گفت که کمیسیون اتحادیه اروپا در ماه ژوئن برنامه اجرایی را ارائه خواهد کرد. به گفته وی تا ژانویه 2025، تک تک کشورهای عضو اتحادیه اروپا نیز باید طرحی را در مورد نحوه اجرای پیمان پناهندگی و مهاجرت ارائه دهند. یوهانسون بدون اشاره به جزئیات کشورها و مراحل، گفت: 14 کشور در حال حاضر اجرای این اصلاحات را آغاز کرده اند. نانسی فایزر، وزیر کشور آلمان در کنفرانس مطبوعاتی مشترک با یوهانسون توضیح داد که آلمان اصلاحات را سریع‌تر از آنچه لازم است طبق قوانین اتحادیه اروپا اجرا خواهد کرد.

"کارنر" هم گفت، علاوه بر این کمیسیون اتحادیه اروپا به ویژه برای مذاکره با کشورهای ثالث فراخوانده شده است." وی تاکید کرد: یک سیستم معتبر پناهندگی به این معنی است که ما افرادی را به کشور خود اخراج می کنیم که حمایت دریافت نکرده اند. این نیز باید دوباره به ویژه در مورد سوری ها اعمال شود." بنابراین کارنر از تقاضای قبرس در این راستا حمایت کرد. این کشور جزیره ای اخیراً تصمیم گرفته است فعلاً به درخواست های پناهندگی سوری ها رسیدگی نکند و در حال پیشبرد برنامه های خود برای معامله پناهجویان با لبنان است.

اتحادیه اروپا همچنین به دلیل همکاری ناکافی در مورد مسائل مهاجرت، اقدامات تنبیهی را علیه اتیوپی اعمال می کند. همانطور که نمایندگی 27 کشور عضو اتحادیه اروپا در بروکسل اعلام کرد، قوانین سختگیرانه تری در آینده برای صدور ویزا برای افراد این کشور شرق آفریقا اعمال خواهد شد.

دلیل این تصمیم این تحلیل کمیسیون اروپا است که همکاری اتیوپی در پذیرش مجدد اتباع خود که به طور غیرقانونی در اتحادیه اروپا اقامت دارند، ناکافی است.

بیش از 6 هزار پناهنده در سال 2023 در مسیر دریایی به اسپانیا جان باختندانتقاد یونیسف از شرایط نامناسب اسکان کودکان پناهنده در آلمان

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۲۲ سال حبس برای عامل اطلاعاتی آمریکا به جرم فروش اسناد محرمانه
  • نحوه ساخت یک ابزار ساده و کارآمد برای تیز کردن چاقو در خانه (فیلم)
  • مقابله اتحادیه اروپا با بحران مهاجران با ابزار اخراج
  • وزیر تعاون: کارگر از منظر اسلام ابزار نیست
  • گفت‌وگو پیش‌نیاز و ابتدایی‌ترین ابزار تجارت است
  • حمله به ویکی پدیای کریس وود؛ او از منچسترسیتی پول گرفته است! + عکس
  • توسعه کانال های ارتباط با مشتریان بیمه تعاون
  • به‌زودی تشخیص سه نوع خطرناک سرطان با یک قطره خون ممکن می‌شود
  • مسدود شدن مسیر‌های انحراف در تسهیلات تولید با برات الکترونیکی
  • توسل به ابزار تحریم خللی در عزم ایران ایجاد نمی‌کند